Milon circle | Verhoog uw omzet | LEASE

Voeg toe aan verlanglijst

De Miron Circle is geweldig voor mensen die weinig tijd hebben, op zoek zijn naar een alternatief in de sportschool en mensen met nek-, rug- en schouderklachten.
We weten allemaal dat bewegen belangrijk is. In ons dagelijks leven krijgen we vaak niet genoeg beweging, vooral omdat onze spieren regelmatig moeten worden getraind. Onze spieren houden ons fit, sterk, flexibel, fit en slank.

Op voorraad
SKU
Milon circle | Verhoog uw omzet | LEASE

De Miron Circle is gemaakt door een Duitse fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. De cirkel bestaat uit 12 state-of-the-art fitnessapparatuur ontworpen om kracht en conditie te verbeteren. Je voert de oefeningen in het circuit uit op 8 apparaten in een vaste volgorde. De circuits worden centraal aangestuurd, zodat iedereen tegelijk blijft draaien. Het voordeel hiervan is dat je hem in het begin kunt dichtritsen, zodat je niet hoeft te wachten.

Het is een doordacht concept dat kracht- en conditietraining effectief combineert. Werk/rust-verhouding is optimaal; 1 minuut krachtige training, 30 seconden rust (en apparatuur wisselen). Door deze interval blijft je hartslag tijdens de training hoger, waardoor je stofwisseling langer actief is en je meer calorieën verbrandt. Spieren zijn tenslotte je grootste branders.

De Milon cirkel is uitermate geschikt om extra omzet te generen in uw Milonclub of fitnesscentrum. Met de Milon cirkel kunt u extra contributie vragen aan uw huidige leden. Door een 35 minuten training aan te bieden kunt u uw leden gemakkelijk een fit programma laten draaien. voor snel resultaat en meer omzet voor de ondernemer.

Meer informatie
Merk overig
Type aanschaf Lease
Gebruik Professioneel
Conditie Refurbished
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Milon circle | Verhoog uw omzet | LEASE
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

Milon circle | Verhoog uw omzet | LEASE

€ 1.512,50 € 1.250,00