Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Loopband - Black Onyx

Voeg toe aan verlanglijst
€ 15.995,00 € 13.219,01

Op nabestelling

Op voorraad
SKU
Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Loopband - Black Onyx
CardioLoopbanden

De Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Loopband biedt een ruim loopoppervlak van 153 x 56 cm, waardoor je comfortabel kilometers kunt afleggen zonder je zorgen te maken over je voetplaatsing. Met de FlexDeck schokdempers worden de belasting op je knieën en gewrichten verminderd, waardoor hardlopen een comfortabele ervaring wordt. Dankzij het eenvoudige en overzichtelijke snelstartsysteem kun je direct aan de slag, waarbij je belangrijke instellingen zoals hellingshoek en snelheid gemakkelijk aanpast.

Het SE3HD-console van deze loopband is een HD-touchscreen display met verschillende functionaliteiten zoals televisie, internet en Bluetooth verbinding. Met 22 beschikbare taalinstellingen en een keuze uit maximaal 42 oefeningen biedt het console veelzijdigheid. Met de Life Fitness LFconnect app kun je oefeningen en fitness apps downloaden en aanpassen naar jouw wensen. Je kunt ook gebruik maken van bekende apps van derden, zoals Runtastic. Daarnaast zijn er ingebouwde apps zoals interactieve trainingen van LifeScape en sociale wedstrijdmogelijkheden van Explore the World. Ook zijn er apps voor streaming diensten zoals Netflix en Hulu, evenals spelletjes zoals Mahjong en Sudoku beschikbaar.

Door deze unieke eigenschappen biedt de Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Loopband een uitgebreide en veelzijdige trainingservaring voor gebruikers van alle niveaus.

Meer informatie
Merk Life Fitness
Type aanschaf Koop
Gebruik Professioneel
Conditie Nieuw
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Loopband - Black Onyx
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Loopband - Black Onyx

€ 15.995,00 € 13.219,01