-9%

Hammer Q. Vadis 10.0 Treadmill | Loopband

Voeg toe aan verlanglijst
Special Price € 2.450,00 € 2.024,79 Regular Price € 2.699,00
Dit is een demo model
Op voorraad
SKU
hammer-q-vadis-10-0-treadmill-loopband
CardioLoopbanden
De Hammer Loopband Q. Vadis 10.0 biedt een uniek inklapsysteem dat zorgt voor een nog compacter formaat wanneer deze niet in gebruik is.
Met gepersonaliseerde trainingen op basis van uw hartslag en een uitgebreide selectie van 30 vooraf ingestelde programma's, kunt u uw fitnessdoelen efficiënt bereiken.
Daag uzelf extra uit door uw smartphone of tablet in de geïntegreerde mediahouder te plaatsen en te koppelen met populaire apps zoals Zwift en Kinomap.
De loopband is uitgerust met een 15.6" TFT touchscreen voorzien van Android software en wifi-functionaliteit, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot verschillende functies en entertainmentopties tijdens uw trainingssessies.
 
Informatie loopbanden
 
Loopbanden zijn populaire fitnessapparaten die mensen in staat stellen om binnen te rennen of te wandelen zonder daadwerkelijk naar buiten te gaan. Er zijn verschillende merken loopbanden op de markt, waaronder Gymfit, Life Fitness, Matrix, Technogym en Star Trac. Deze merken bieden een breed scala aan loopbanden met verschillende functies en specificaties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen.
Het kiezen van de juiste loopband hangt af van individuele behoeften en voorkeuren. Bij het vergelijken van de merken Gymfit, Life Fitness, Matrix, Technogym en Star Trac is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals budget, trainingsdoelen, beschikbare ruimte en gewenste functies. Het raadplegen van beoordelingen en het testen van verschillende modellen kan helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing bij het kopen van een loopband.
Meer informatie
Merk overig
Type aanschaf Koop
Gebruik Thuisgebruik
Conditie Refurbished
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hammer Q. Vadis 10.0 Treadmill | Loopband
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

Hammer Q. Vadis 10.0 Treadmill | Loopband

Special Price € 2.450,00 € 2.024,79 Regular Price € 2.699,00