-11%

Hammer Crosstech XTR BT Crosstrainer | Elliptical

Voeg toe aan verlanglijst
Special Price € 625,00 € 516,53 Regular Price € 699,00
Dit is een demo model
Op voorraad
SKU
hammer-crosstech-xtr-bt-crosstrainer-elliptical
Het weerstandspectrum van de Hammer Crosstech XTR crosstrainer is gedifferentieerd in 16 niveaus. Dit maakt het mogelijk om de weerstand geleidelijk te verhogen, waardoor gebruikers stap voor stap kunnen werken aan hun krachtniveau. Deze geleidelijke toename van de weerstand is met name gunstig voor beginners, omdat het hen in staat stelt om op een veilige manier hun intensiteit te verhogen. Het behalen van kleine mijlpalen tijdens de training kan de motivatie op lange termijn aanzienlijk verhogen. Bovendien meet de Crosstech XTR na de training de hartslag van gebruikers als onderdeel van een persoonlijke conditietest. Een snelle daling van de hartslag wijst op een goede conditie. Na afloop van de training wordt een fitnessscore van 1-6 toegekend, wat gebruikers aanmoedigt om zichzelf voortdurend te blijven verbeteren.
 
Informatie crosstrainers
 
Crosstrainers zijn populaire fitnessapparaten die zowel in sportscholen als thuis worden gebruikt. Ze bieden een effectieve en veelzijdige cardiovasculaire workout, waarbij meerdere spiergroepen tegelijkertijd worden getraind. Verschillende merken hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige crosstrainers, waaronder Gymfit, Life Fitness, Matrix, Technogym en Star Trac.
Bij het kiezen van een crosstrainer is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de bouwkwaliteit, het trainingsaanbod, de instelmogelijkheden en het gebruikersgemak. Elk van de genoemde merken heeft zijn eigen kenmerken en specialiteiten, dus het is raadzaam om verschillende modellen te vergelijken en te testen om degene te vinden die het beste aansluit bij jouw behoeften en trainingsdoelen.
Meer informatie
Merk overig
Type aanschaf Koop
Gebruik Thuisgebruik
Conditie Refurbished
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hammer Crosstech XTR BT Crosstrainer | Elliptical
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

Hammer Crosstech XTR BT Crosstrainer | Elliptical

Special Price € 625,00 € 516,53 Regular Price € 699,00