Kom meer te weten over Fitness-company. Als ervaren speler in de fitness-branche zijn we met Fitness-Company gestart om een betrouwbare speler te worden voor sportscholen, fitnessclubs en zorgcentra. Dat betekent bergen werk verzetten om een grote speler in Europa te worden op het vlak van inkoop, verkoop, verhuur, taxaties, lease en revisie van tweedehandse en nieuwe fitnessapparaten.

Wij van Fitness-company staan altijd klaar voor onze klanten en biedt iedereen hoge inruil, scherpe prijzen en een voordelige en snelle lease. Daarnaast geven we op alle apparaten garantie. Ook kunnen we sinds kort nieuwe fitnessapparaten aanbieden. Met onze jaren aan ervaring in de fitnessbranche hebben we bij Fitness Company namelijk een groot distributie netwerk vergaart en hebben deze tot onze beschikking. Daarnaast werken we samen met een uitstekende herstel en revisie faciliteit waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden en op alle apparaten garantie geven. Ook bieden we een snelle lease met weinig voorwaarden, zelfs als het bedrijf verlies heeft gedraaid.

Voor de service draaien wij onze hand ook niet om. Wij bieden volledige service op de garantie, wij zorgen ervoor dat de machines perfect werken tijdens de gehele garantieperiode zonder kopzorgen.